TISKOVÁ ZPRÁVA

02.11.2010 11:00

 

Dne 30. 10. 2010 se sešli na výzvu ministryně Soukromého ministerstva pro dobrou pohodu s dočasným sídlem v bistru Ostrůvek-Ilot na pražské Kampě zájemci o místa sekčních šéfů. Po důkladné rozpravě, prvním, druhém, třetím i posledním čtení jejich jedno či dvouvětých vizí jim ministryně předběžně gratulovala k jejich šťastnému životnímu kroku.

 

Dříve než mohla uskutečnit jejich slavnostní a definitivní inauguraci, pověřila ještě nejmenovaného sekčního šéfa odboru pro boj s podzimní depresí pana Miloslava D. Protože podzimní deprese byla umocněna ještě okolnostmi kolem komunálních voleb, činností chapadel nějakých chobotnic (safra, kde se ve vnitrozemí berou mořští živočichové?) na ministerstvu obrany, cinknutému pokeru o vedení pražského magistrátu, nestačila naše ministryně včas připravit uvedení sekčních šéfů do funkcí. Ale protože konečně uznala, že jako šéfka Soukromého ministerstva pro dobrou pohodu nemůže do nekonečna brát ohled na ty, kteří dobrou náladu zásadně a plánovaně ničí, rozhodla se konat a šéfy odborů bezodkladně jmenovat.

 

Šéfové byli tímto vyzváni, aby svá volební hesla vytesali do kamene (nebo alespoň ozdobným písmem napsali na pergamen či papír minimálně 120 gr/m2).